

Ніжний і смачний пиріг на сковороді, готовий відразу – Торт-закуска, краще піци?
Необхідні інгредієнти:
- 2 сосиски або шинка, салямі тощо.
- 5 хвостиків зеленої цибулі
- 1 морква
- Кріп, петрушка за смаком
- 300 г борошна
- 200 мл води
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- Половина чайної ложки солі
- 50 мл олії
- Насіння білого/чорного кунжуту за смаком
Спосіб приготування:
Сосиски і моркву наріжте кубиками, зелень і зелену цибулю подрібніть і складіть всі ці інгредієнти у велику миску. Додати борошно, сухі дріжджі і перемішати. поступово додайте теплу воду, спочатку перемішуючи ложкою після замішування тіста вручну.
Накрийте миску кришкою і дайте тісту піднятися в теплому місці на 20-30 хвилин. Потім перекладаємо на робочу поверхню, посипану борошном, і трохи вимішуємо. Формуємо брусок, який ділимо на 2 частини: 1/4 і 3/4, більшу частину тіста розрізаємо на 6 рівних частин, з яких формуємо 6 кульок.

Розкачуємо кульки у вигляді тонких круглих коржів. Великий корж змастити маслом, використовуючи силіконовий пензлик. Дрібні коржі викладаємо в середину великого коржа: внахлест, змащуючи маслом.

Краї великого коржа загинаємо всередину, щоб вони входили в краї маленьких коржів. Перекладіть пиріг на змащену маслом форму швом вниз. Зверху посипати насінням і поставити сковороду на середній вогонь. Накриваємо кришкою і смажимо пиріг 15-20 хвилин, періодично перевертаючи, щоб він рівномірно підрум’янився.



Смакуйте із задоволенням! Ні в чому собі не відмовляйте!