Салати завжди були важливими гостями на святковому столі. Приготуємо легкий “Віденський” салат.
Ділюся рецептом приготування:
Шинкуємо дрібно пекінську капусту. Відварюємо круто яйце, очищаємо і нарізаємо невеликим кубиком, кладемо в миску до капусти.
Злегка розминаємо консервований тунець, кладемо в салат разом із консервованою кукурудзою. Заправляємо салат майонезом, солимо і перемішуємо.
Виходить легкий салат “Віденський” з тунцем.
У цей салат за бажанням можна додати червону цибулю та інші інгредієнти.
М’ясний салат
Інгредієнти:
- пекінська капуста – ½ шт.;
- яйце – 1 шт.;
- тунець консервований – 3 шматки;
- консервована кукурудза – 3 ст.л.;
- майонез – 1 ч.л.;
- сіль – дрібка.