
Відмінна закуска і дуже смачний холодний сніданок або аперитив. Цей омлетний рулет із сирною начинкою готується швидко, вимагає небагато інгредієнтів і всього 30 хвилин вашого часу.
ІНГРЕДІЄНТИ:
– 6 яєць;
– 100 г ряжанки (натурального йогурту або майонезу);
– 1-2 морквини;
– сіль, чорний перець за смаком;
Для начинки:
– 200 г сиру;
– 1 пучок кропу;
– 2 столові ложки сметани;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– сіль, чорний перець за смаком.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Готуємо омлет: яйця збиваємо міксером до однорідності, поступово додаючи вершки, сіль і чорний мелений перець за смаком.
2. Очищену і вимиту моркву натерти через крупну тертку. Додайте його до яєчної суміші та перемішайте лопаткою.
3. Отриману композицію перекласти на деко, застелене папером для випічки. Розподіліть його рівномірно. Випікайте омлет 15-20 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Потім дайте охолонути.

4. Тим часом приготуйте начинку: сир натріть на дрібній тертці. Ви можете вибрати будь-який вид сиру або телемеа, який хочете. Додайте дрібно нарізаний кріп, гірчицю, сметану, сіль і чорний мелений перець за смаком. Дуже добре перемішати.


5. Остиглий омлет перевертаємо лицьовою стороною вниз (верхньою). На його поверхню викласти сирну суміш і згорнути омлет в компактний рулет.

6. Покладіть рулет «швом» вниз на папір для випічки і накрийте його ним. Поставте в холодильник на 30-40 хвилин.
7. Порціонуйте рулет і подавайте як холодну закуску!

Доречна начинка для такого повітряного і м’якого омлету!
Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!