Сьогодні я хочу поділитися з вами простим і неймовірно смачним рецептом торта без духовки, який стане справжньою прикрасою святкового столу. Цей торт так само гарний, як і традиційні млинці, та приготування не займе багато часу. Почнемо!
Ділюся рецептом приготування:
У глибокій мисці з’єднуємо яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Додаємо половину теплого молока та ретельно перемішуємо. Потім просіюємо в масу какао-порошок і борошно, додаємо молоко і перемішуємо до однорідної консистенції. Наприкінці вливаємо окріп і швидко перемішуємо. Останньою додаємо олію і даємо тісту постояти 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду і змащуємо її олією. Наливаємо невелику кількість тіста і рівномірно розподіляємо її на поверхню. Коли краї млинця підрум’яняться, перевертаємо його і смажимо ще 30 секунд з іншого боку. І так смажимо всі млинці.

У невеликій мисці з’єднуємо желатин із водою і даємо йому набрякнути. В іншій мисці змішуємо сметану із цукровою пудрою. Розігріваємо желатин у мікрохвильовій печі і додаємо його до сметани, ретельно перемішуємо.

Форму застеляємо харчовою плівкою. На дно викладаємо млинець і щедро змащуємо його кремом. На млинець кладемо по 2-3 ст. л. крему та нарізані консервовані персики. Укладаємо млинці у формі «мішочків», щоб вони щільно прилягали один до одного.

Зверху знову додаємо крем і персики, змащуємо все кремом, що залишився. Завершуємо складання останнім млинцем (млинець не змащуємо).

Накриваємо торт плівкою та ставимо зверху невеликий вантаж. Забираємо в холодильник на кілька годин, щоби торт добре застиг.
Розтоплюємо шоколад з молоком та вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Даємо йому трохи охолонути. Дістаємо торт із холодильника, акуратно виймаємо з форми і поливаємо зверху глазур’ю.

Млинцевий торт поєднує в собі народні традиції та сучасний підхід до кулінарії. Приготуйте його разом із близькими, поділіться радістю та створіть незабутні моменти. Сподіваємося, що цей рецепт надихне вас на створення власного кулінарного шедевру!

Інгредієнти:
- Молоко – 300 мл
- Окріп – 200 мл
- Какао-порошок – 20 г
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Борошно – 180 г
- Сіль – 1/3 ч. л.
- Соняшникова олія – 2 ст. л.
Для крему:
- Сметана – 600 г
- Желатин – 20 г
- Цукрова пудра – 120 г
Для начинки:
- Консервовані персики – 400 г (велика банка)
Для глазурі:
- Шоколад – 100 г
- Молоко – 35 мл
- Вершкове масло – 15 г