
Великодня Паска. Рецепт смачної та вологої паски
Паска яка готується відносно не довго, вдається завжди, смачна та волога.
Для приготування потрібно:
Форми діаметром 13 см – 4 шт
Продукти кімнатної температури!
Опара:
30 г пресованих дріжджів
250 мл молока
50 г цукру
200 г просіяного борошна
Тісто:
2 яйця
3 жовтки
200 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
сіль
130 г сметани
130 г розтопленого масла
80 г олії
2 столові ложки міцного алкоголю (коньяк, горілка, ром)
0,5 чайної ложки куркуми (за бажанням)
700 г просіяного борошна
150-200 г родзинок
Пекти при 170 °C 1 годину
Час і температура випікання можуть відрізнятись, все залежить від вашої духовки, всі духовки різні і випікають по-різному!