
У цій статті хочу розповісти вам рецепт помідорів із начинкою на сковороді. Страва відмінно підійде для сніданку чи вечері. По суті, це звичайний омлет з начинкою, тільки з більш цікавою подачею. Начинку за бажання можна доповнити будь-якими м’ясними або ковбасними виробами, вийде ситніша страва.
Ця закуска яскраво виглядатиме на будь-якому столі. Фаршировані помідори – це оригінальна та яскрава закуска, яка часто з’являється на святковому столі. Але й у звичайний день не варто упускати нагоди побалувати близьких вітамінною стравою.
Інгредієнти:
- 3 помідори
- 2 ст. л соняшникової олії
- 20 г вершкового масла
- Зелена цибуля
- 2 яйця
- 1/3 ч. л солі
- Щіпка перцю
- 1 ст. л борошна
- 50 г сиру
Ділюся рецептом приготування:
Нарізаємо кільцями помідори. Вирізати м’якоть помідора.

Соняшникову олію додаємо в сковороду і додаємо вершкове масло. Кільця помідора викладаємо у сковороду.

Нарізаємо дрібно м’якоть помідора. Викладаємо у миску.

Нарізаємо цибулю. Додаємо до м’якоті помідора.

Розбиваємо яйця, додаємо до цибулі із помідорами.

Додаємо дрібку солі та перцю. Додаємо борошно. Все добре перемішуємо.

Готовою начинкою наповнюємо кільця помідора.

Готуємо під кришкою 5 хвилин та смажимо на середньому вогні.

Натерти на дрібній тертці твердий сир.

Коли сир розплавиться, можна подавати до столу.

Посипаємо зеленню та подаємо до столу. Смачного!