Кріп – це дуже ароматна, яскрава та смачна зелень й спеція. Використовувати у кулінарії можна не тільки листя цієї рослини, але й стебла. Пропонуємо дізнатися, яку смачну заготовку можна приготувати з цієї частини кропу.
- Очистьте гілку кропу від листя та наріжте стебла розміром 1,5 см.
- Перекрутіть кропові стебла через дрібну м’ясорубку або подрібніть потужним блендером.
- Помістіть масу в контейнер, додайте подрібнений часник, сіль 1 ч. л., сік лимона та рослинну олію.
- Перемішайте інгредієнти та закрийте щільно кришкою.
- Зберігайте заготовку в холодильнику.
Така спеція чудово підійде для приготування перших страв, гарнірів та піци.
Смачного!