
Розбиваємо в глибоку тару 4 яйця, висипаємо цукор та сіль, збиваємо міксером до утворення білої рідкої маси. У цю масу виливаємо кефір та олію, міксером збиваємо компоненти до однорідності.
Просіюємо в яєчну масу борошно та розпушувач, частинами. Замішуємо лопаткою рідке тісто.
Змащуємо поверхню форми для випікання вершковим маслом. Виливаємо тісто на дно, розподіляємо рівним шаром по поверхні.

У сир розбиваємо яйце, висипаємо цукрову пудру. За допомогою занурювального блендера перетворюємо сир на кремову суміш.
Перекладаємо сирну масу в мішок кондитерський. Створюємо на поверхні тіста візерунок сітку із сирної маси. Випікаємо пиріг при 180 градусах 40-45 хвилин.

У результаті ми отримуємо смачний ароматний сирний пиріг.

За бажанням можна додати в тісто ягоди чи фрукти.
Інгредієнти для сирного пирога:
- Яйця – 5 шт.;
- Цукор – 200 г;
- Сіль – дрібка;
- Соняшникова олія – 120 мл;
- Кефір – 120 мл;
- Борошно – 280 г;
- Розпушувач – 1 ч.л.;
- Сир – 300 г;
- Цукрова пудра – 3 ст.л.