
Неймовірно смачний, соковитий, ситний, яскравий салат на святковий стіл. Рецепт дуже простий. На новорічний стіл – це просто смакота!
Нам знадобиться:
- Цибуля – 1 шт. (у мене червоний)
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Коріандр – 0,5 ч.л.
- Чорний перець за смаком.
- Соняшникова олія – 80 мл.
- Часник – 1-2 зубчики.
- Яблучний оцет – 1,5 ст.л. ( за смаком)
- Яловичина варена – 350 г.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Болгарський червоний – 1 шт.
- Квасоля відварена або консервована – 150 г.
- Кукурудза консервована – 150 г.
- Кріп – 40 г.
Покроковий рецепт приготування:
Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи. Додати сіль, цукор, чорний перець, коріандр та часник.
Соняшникову олію добре розжарити і залити її на спеції в салаті, щоб спеції розкрили свій смак.
Салат перемішати, додати яблучний оцет, знову перемішати і залишити на 10 хвилин маринуватися.
Відварену яловичину, свіжий огірок і червоний солодкий болгарський перець нарізати соломкою. Все це відправити до салату.
Додати відварену або консервовану квасолю, консервовану кукурудзу та кріп. Все перемішати.
Смачний, ситний та яскравий салат готовий! Смачного!