Мариновані помідори з пікантним смаком приготуються всього за якихось три години. Можна взяти дрібні черрі. Особливо смачно буде поласувати цією стравою з відварною молодою картоплею.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Нам знадобляться інгредієнти:
- помідори черрі – 500 г,
- кріп і петрушка – 50 г,
- гострий перець – на ваш смак,
- часник – 3-4 зубчики.
Заправка:
- цукор -1 столова ложка,
- сіль – 0,5 чайної ложки,
- яблучний оцет – 0,5 столової ложки.
Помідори ріжемо на 4 частини. Перекладаємо їх в невелику ємність. Краще взяти лоток з кришкою.
Пучок кропу і петрушки подрібнюємо ножем (можна додати кінзу). Додаємо зелень до помідорів.
Гострий перець – шматочок довжиною 3 см (нижня частина перцю) – дрібно січемо спочатку уздовж, а потім поперек, відправляємо до помідорів.
3-4 зубчики часнику гарненько давимо і відправляємо до помідорів.
Готуємо заправку. З’єднуємо в ємності цукор, сіль, оцет. Старанно перемішуємо і гарненько поливаємо помідори. Акуратно (щоб не придушити помідори) перемішуємо овочі та зелень з маринадом.
Накриваємо контейнер кришкою, кілька разів струшуємо і відправляємо в холодильник мінімум на три години.
Ви зможете спробувати мариновані помідори і на наступний день. Тоді вони сильніше промарину.ться і наситяться неповторним ароматом.