

Рецепт із зображеннями, пояснення покроково – Домашній листовий пиріг з медом і вершками – Домашній торт Медовик – Готовий за 30 хвилин – Просто і смачно!
Необхідні інгредієнти для верху:
- 2 яйця
- 3 великі ложки меду
- склянка борошна (300 грам)
- півсклянки цукру (150 грам)
- пачка вершкового масла (150-200 грам)
- чайна ложка соди або розпушувача
Необхідні інгредієнти для крему:
- дві склянки молока (600 мл)
- півсклянки цукру (150 г)
- 3 чайні ложки харчового крохмалю
- половина пачки вершкового масла (100 г)
Спосіб приготування:
- У каструлю додати цукор, масло і мед. Поставте на повільний вогонь і перемішуйте до розтанення масла і повної однорідності складу.


2. Додайте розпушувач (бікарбонат), безперервно перемішуйте і дочекайтеся, поки суміш закипить.
3. Коли склад закипить, зніміть каструлю з вогню, перекладіть склад в миску і почекайте близько 10 хвилин, поки він охолоне. Додайте кожне яйце по одному і добре перемішайте…


4. Додати склянку борошна. Добре перемішати до однорідності…


5. Отримане тісто розділити на дві однакові половини. Розкладіть дві половинки на два дека. Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм і випікайте 10-15 хвилин.

6. Отримане таким чином тісто акуратно розріжте уздовж навпіл. Вийде 4 тонких листа тіста.
7. У мисці змішуємо молоко з цукром і крохмалем. Склад перекладаємо в невелику каструлю і ставимо на плиту на повільний вогонь до початку кипіння. Коли воно закипить, додайте вершкове масло і добре перемішайте…

8. Першу верхівку кладемо на дно столу і змащуємо отриманим кремом. Зверху додаємо другу верхівку і повторюємо процес з усіма чотирма вершинами.

9. Обклеюємо кремом і боковини. Якщо у нас залишилися крихти тіста, покриваємо ними пиріг. Ми також можемо використовувати кокосову стружку.

Це все! Хорошого апетиту!