Після того як ви бодай раз спробуєте приготувати цукерки “Корівка” в домашніх умовах, про магазинні ласощі й не згадаєте.
Ніжний і приємний солодкий смак цукерок “Корівка” полюбився багатьом ще з дитинства. На жаль, не можна бути стовідсотково впевненим у нешкідливості складу магазинних цукерок. Тому, щоб потішити і себе, і дітей, спробуйте наступний рецепт.
Інгредієнти:
- 6 ст. цукру;
- 1 ст. л. какао;
- 100 г вершкового масла;
- 2 склянки молока;
- 3 яйця.
Приготування:
Змішайте всі складники для приготування цукерок і варіть їх протягом 20 хвилин. Після цього викладіть масу на харчову плівку, розрівняйте її або ж розлийте по формах. Тепер доведеться трохи зачекати, адже цукерки повинні повністю застигнути.
Розріжте цукерки на порції. Дістати вершкові солодощі з формочок можна за допомогою легкого натискання. Вони дуже ніжні і приємні на смак. Найголовніше ж – повна відсутність будь-яких шкідливих добавок!