Wednesday, May 14, 2025

Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл.

Viktor
17 Квітня, 202517 Квітня, 2025 Коментарі Вимкнено до Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл.

Сьогодні хочу поділиться рецептом м’ясних биточків з грибами. У кожної господині є свої улюблені рецепти, і я-не виняток. Я люблю готувати на святковий стіл ось такі запечені в духовці м’ясні биточки, зверху гриби під рум’яною сирною скоринкою це соковито, апетитно, ніжно і дуже, дуже смачно.

Необхідні продукти:

  • Фарш – 600 гр.
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 3 зуб.
  • Хліб – 2 скибочки
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Сир – 150 гр.

Для начинки:

  • Гриби – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Яйця – 1шт.
  • Майонез або сметана – 2 ст.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Хліб 2 скибочки поріжемо і заллємо водою, залишимо набухати.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Беремо 600 грам фаршу у мене змішаний. Батон віджимаємо і подрібнюємо разом з цибулею і часником. Додаємо до фаршу. Все перемішуємо і відбиваємо фарш.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Ділимо на 9 частин вагою по 80 грам. Формуємо биточки, я роблю так. Беру сервірувальне кільце, кладу в нього фарш, рукою розподіляю по кільцю, тепер притискаю, знімаю кільце. Все теж саме робимо з іншим фаршем.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Невелику моркву натерти на тертці, 2 цибулини порізати кубиками. Гриби печериці 300 грам наріжемо кубиками. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості соняшникової олії цибулю, потім моркву і гриби.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

У миску кладемо гриби, цибулю, моркву додаємо 1/3 ч.л. солі, чорний перець, розбиваємо 1 яйце, додаємо 2-3 ст.л. сметани або майонезу. Перемішуємо.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Тепер начинку ділимо на биточки і розподіляємо.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Сир 150 грам натремо на дрібній тертці, у мене моцарелла для піци.

Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Присипаємо рясно сиром і ставимо в розігріту духовку, готую при 200 градусах 25 хвилин.

Ставлю на нижній рівень нагрівання верх і низ. Як сир зарум’яниться биточки з грибами готові. Подаємо гарячим до столу.

Джерело

Навігація записів

Вuбухu в Шуї: під ударом опuнuлась брuгада, прuчeтна до атакu на Сумu..
Теpміново! У Києві нaпали на відoмого укpаїнського жуpналіста. Пoліція повiдомила пеpші деталі

Related Articles

Швидкий домашній торт. Чоловік просить готувати цей десерт тричі на тиждень.

Viktor
13 Травня, 202513 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Швидкий домашній торт. Чоловік просить готувати цей десерт тричі на тиждень.

Пісочно-сирний пляцок з чорною смородиною: просто, швидко та дуже смачно

Viktor
11 Травня, 202511 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Пісочно-сирний пляцок з чорною смородиною: просто, швидко та дуже смачно

Незрівнянний салат на будь-який святковий стіл. Ділюсь рецептом

Viktor
10 Травня, 202510 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Незрівнянний салат на будь-який святковий стіл. Ділюсь рецептом

Цікаве за сьогодні

  • Бyв жuвuм і наповненuм людьмu містом: у Силах оборони показали, як вuглядав Торецьк до і піcля нaпаду Рocії. Фото
  • Прoгноз щодо бензину справджується: що відбувається з цінфми на українських AЗС
  • “Їдьте в Стамбул”, президент Бразилії закликає Путіна зустрітися із Зеленським
  • Буданов назвав головну мету перемовин Зеленського та Путіна в Туреччині
  • Оpбан звuнуватuв Україну в проведенні розвідувальної операції проти Угoрщини
  • Прaцівниця Апaрату Верховної Ради задекларувала подарунок — будинок і землю вартістю майже 7 млн гpн
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes