Готуються млинці швидко і виходять дуже смачними і міцними, так що можна будь-яку начинку класти. Я віддаю перевагу солодку: згущене молоко, джем, повидло. Але можна і несолодке. У тісті немає дирочок, так що можна робити для млинців “конвертики” з будь-якою начинкою.
На бабусині млинці необхідно:
- рослинної олії і цукру по 4 ложки;
- по 2 склянки борошна і молока;
- яйця 4;
- крохмалю 2 ложки;
- склянку окропу;
- ванільний цукор;
- солі щіпка;
Готують їх так:
- Збивають яйця з цукром, ваніліном і дрібкою солі.
- Додають молоко і масло і знову збивають.
- Потім підливають окріп і додають крохмаль, перемішують.
- Саме останнє – мука. Її треба всипати по чуть-чуть і вимішувати, щоб тісто було без грудочок.
- Смажуть на розігрітій сковорідці, змащеній маслом.
Смачного!