Малиновий торт. Більш ніж смачне поєднання бісквіта зі збитими вершками та червоними фруктами. Рекомендуємо цей ароматний пиріг, легкий і простий у приготуванні.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:
- 120 грамів борошна;
- 120 грамів цукру;
- 3 яйця;
- 30 грам вершкового масла;
- 1 чайна ложка розпушувача.
Для крему:
- 200 г вершків для збитих вершків;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 60 г вершкового сиру Філадельфія;
- 1 пакет затверджувача вершків;
- 2 ложки цукру;
- 70 г цукрової пудри;
- 400 г замороженої малини;
- 1 пакет прозорої глазурі.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Приготуйте тісто. Добре перемішайте всі сухі інгредієнти.
Потім додайте яйця та м’яке масло, потім ще раз перемішайте.
Перекладіть тісто в роз’ємну форму, дно якої вистелити пекарським папером (18*27 або круглу діаметром 26 см).
Розрівняйте тісто і поставте форму в розігріту до 180°С духовку на 15 хвилин.
Приготуйте крем. Дуже холодні вершки збити з цукром і ванільним цукром до отримання щільної і пишної маси. Потім додайте затверджувач для збивання і ще раз перемішайте міксером.
Додати цукрову пудру і вершковий сир. Ще раз збити вершки.
Холодний прилавок покрийте рівномірним шаром крему і викладіть заморожену малину.
Приготуйте глазур відповідно до інструкції на упаковці: у каструлі змішайте вміст пачки з 2 столовими ложками цукру та 250 мл води, поставте каструлю на вогонь і варіть до загустіння глазурі, безперервно помішуючи.
Дайте глазурі охолонути протягом 1 хвилини, потім полийте нею малину рівним шаром.
Перед подачею на стіл вийміть форму і прикрасьте краї торта пластівцями мигдалю. Подається холодним.
Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!