Салат “Принц” з м’ясом – це ситна та ароматна страва, яка стала справжньою класикою на багатьох святкових столах та сімейних застіллях. Салат вражає своїм насиченим смаком, різноманітністю текстур та оригінальними поєднаннями інгредієнтів, що робить його не лише апетитним, а й ефектним.
Основним компонентом цього салату зазвичай є м’ясо: це може бути яловичина або свинина. Відварене м’ясо надає страві поживності та ситності, а волоські горіхи додають насиченість і хрускіт.
Розкажу, як приготувати салат “Принц”.
Інгредієнти:
- Відварене м’ясо – 250 г;
- Варене яйце – 3 шт.;
- Сир – 100 г;
- Волоські горіхи – 50 г;
- Маринований огірок – 3 шт.;
- Часник – 1 зубчик;
- Майонез.
Приготування салату “Принц”:
Розділяємо на невеликі волокна відварене м’ясо, нарізаємо дрібним кубиком мариновані огірки. Натираємо на великій тертці варені яйця та сир, подрібнюємо ножем волоські горіхи.
Натираємо до маринованих огірків зубчик часнику, змішуємо. У кулінарне кільце викладаємо шар м’яса, змащуємо майонезом.
Викладаємо на м’ясний шар огірки з часником, злегка утрамбовуємо та покриваємо сіточкою з майонезу. Яйця кладемо на огірковий шар, теж утрамбовуємо, змащуємо майонезом.
Покриваємо яєчний шар сиром, змащуємо майонезом. Посипаємо сирний шар подрібненим горіхом.
Забираємо кулінарне кільце і подаємо салат до столу. Це чудовий спосіб приготувати для святкового столу нову, не типову страву.