Saturday, May 10, 2025

Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • «Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

«Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

admin
23 Червня, 202123 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до «Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

Від класичних млинців бендерики відрізняються трикутної формою і начинкою (фаршируються сирим фаршем, як наприклад, чебуреки). З запропонованої порції інгредієнтів вийде приблизно 30 млинців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Нам знадобляться інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.,
  • цукор – 50 г (2 стол. ложки),
  • молоко – 800-850 мл,
  • сіль – 1 ч. ложка,
  • соняшникова олія – 30 мл,
  • крохмаль – 100 г,
  • борошно – 200 г.

Начинка:

  • м’ясо – 700 г,
  • цибуля -200 г,
  • сіль, прянощі – на ваш смак.

Готуємо тісто. Вбиваємо в об’ємну скляну миску яйця, сіль і перемішуємо за допомогою міксера. Додаємо цукор, перемішуємо. Вливаємо молоко (меншу половину). Просіваємо в миску борошно, перемішуємо. Зачищаємо стінки миски від муки. Просіваємо крохмаль. Збиваємо. Зачищаємо стінки миски. Коли розійдуться всі грудочки, додаємо молоко. Збиваємо. Додаємо олію, збиваємо. Грудочок в тісті бути не повинно. Відставляємо тісто на 30-40 хвилин.

Готуємо начинку. У м’ясний фарш з цибулею додаємо сіль, мелений чорний перець і коріандр. Ретельно перемішуємо, накриваємо плівкою, щоб він постояв.

Сковорідку розігріваємо і змащуємо олією. Перед кожним млинцем перемішуємо тісто, так як крохмаль осідає на дно.

Наливаємо на сковорідку тісто. Через хвилину млинець перевертаємо.

Млинці готові.

Розкладаємо млинець на столі, накладаємо начинку. Розрівнюємо її, надаємо фаршу форму трикутника. Закриваємо внахлест млинець, щоб кінчик був без отвору. Перевертаємо кінчик до протилежного краєчка. Закриваємо млинець. У нас вийшов акуратний трикутник.

Фаршируємо всі млинці.

Наливаємо олію на сковорідку з товстим дном. Нагріваємо. Викладаємо бендерики на сковорідку на шов, де складався млинець. Обсмажуємо до золотистого кольору.

«Бендерики» - такі млинці Ви ще не готували

Навігація записів

Як захистити вишню і черешню від шкідників — рецепт хмільної настоянки
Мариновані помідори за 3 години! Закуска до будь-якого столу

Related Articles

Всі рідні в захваті від цих солоних огірків за особливим рецептом.

Viktor
9 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Всі рідні в захваті від цих солоних огірків за особливим рецептом.

Салат “Діана”: давно став улюбленим в нашій сім’ї, дуже смачний, легкий і соковитий

Viktor
9 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салат “Діана”: давно став улюбленим в нашій сім’ї, дуже смачний, легкий і соковитий

Торт «Сенаторський» з безе і пісочними коржами

Viktor
8 Травня, 20258 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Торт «Сенаторський» з безе і пісочними коржами

Цікаве за сьогодні

  • Крeмль відмовляється від 30-денного пeремир’я, поки Укрaїні постачається збpоя – Пєсков
  • Iндія aтакувала aвіабази Пaкистану: в Іслaмабаді огoлосили вoєнну опeрaцію у вiдповідь. Відео
  • Поcольство СШA в Укрaїні попeредило про pизик масивного обстрілу в найближчі дні
  • Трuбунал для злочuнів Роcії буде створено в Гaaзі: кoаліція дала пoлітичне схвaлення
  • Урaган вaлив дерева та зривав даx будинків: Пaвлоград накрила нeбачена негода (відео)
  • Прeмʼєрка Дaнії звернулась до Пyтіна: пpипини вiйну, це не так і вaжкo
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes