Пропонуємо рецепти дуже ситних та неймовірно смачних бутербродів, які підійдуть для швидкого перекусу або як закуска на святковий стіл. Готувати їх швидко та легко.
Тости з тунцем.
Інгредієнти:
- Консервований тунець 1 б.;
- Вершковий або плавлений сир 2 ст. л.;
- Тости або будь-який хліб;
- Зелень.
Спосіб приготування:
- Підсмажте тости або хліб в тостері.
- Зелень промийте та дрібно нашинкуйте.
- Відкрийте тунця, злийте сік та перекладіть в миску.
- Додайте сир, зелень та ретельно перемішайте.
- Вкладіть начинку на підготований тост.
Бутерброд з сайрою.
Інгредієнти:
- Консервована сайра 1 б.;
- Йогурт або майонез 2 ч. л.;
- Спеції;
- Чорний хліб.
Спосіб приготування:
- За бажанням, підсмажте хліб в тостері.
- Відкрийте консерву та перекладіть рибу в миску.
- Ретельно розімніть, додайте йогурт, спеції та добре перемішайте.
- Викладіть начинку на підготований хліб.
Тости з авокадо.
Інгредієнти:
- Авокадо 0,5 шт.;
- Вершковий або плавлений сир 2 ст. л.;
- Помідор черрі 1 шт.;
- Зелена цибуля;
- Тости або будь-який хліб;
- Лимонний сік;
- Морська сіль дрібка.
Спосіб приготування:
- Підсмажте тости або хліб в тостері.
- Очистьте авокадо та розімніть в мисці
- Помийте, наріжте помідор та цибулю й додайте в миску.
- Додайте до овочей лимонний сік, сіль та перемішайте.
- Викладіть начинку на підготований хліб.
Бутерброд з сиром та грибами.
Інгредієнти:
- Сир твердий 60 гр.;
- Печериці свіжі 1 шт.;
- Йогурт або майонез 2 ч. л.;
- Батон або тости;
- Морська сіль дрібка.
Спосіб приготування:
- Потріть на тертці сир.
- Гриби почистьте та дрібно наріжте.
- В мисці змішайте сир, гриби, йогурт та сіль.
- Викладіть начинку на підготований батон та запікайте 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Бутерброд з сиром та часником.
Інгредієнти:
- Сир твердий 60 гр.;
- Часник 1 зубок;
- Йогурт або майонез 2 ч. л.;
- Батон або тости;
- Морська сіль дрібка.
Спосіб приготування:
- Потріть на тертці сир.
- Часник почистьте та вичавте через прес.
- В мисці змішайте сир, часник, йогурт та сіль.
- Викладіть начинку на підготований батон та запікайте 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Приємного апетиту!