Морозиво – це найкращий та найбажаніший десерт в спекотну пору. Однак, магазинне морозиво містить багато домішок й дуже калорійне. Пропонуємо ознайомитися з рецептом корисного, безпечного для дітей та низькокалорійного морозива з йогурту. Всі будуть в захваті від такої альтернативи.
- Універсальне морозиво з йогурту.
Складові:
- Йогурт домашній 150 мл.;
- Мед натуральний 2 ст. л.;
- Лимонний сік 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Збийте всі інгредієнти міксером, перекладіть в форму для зберігання та помістіть в морозилку.
- Полуничне морозиво з йогурту.
Складові:
- Йогурт домашній 70 мл.;
- Заморожена полуниця 70 гр.;
- Мед натуральний 1 ст. л.;
- Лимонний сік 1,5 ст. л.
Спосіб приготування:
Збийте всі інгредієнти до однорідної маси, перекладіть в форму для зберігання та помістіть в морозилку.
- Тропічне морозиво з йогурту.
Складові:
- Йогурт домашній 70 мл.;
- Ананас 70 гр.;
- Кокосова стружка;
- Мед натуральний 1 ст. л.;
- Лимонний сік 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Змішайте шматочки ананасу, кокосову стружку, йогурт, мед й лимонний сік.
- Перекладіть в форму для зберігання та помістіть в морозилку.
4. Шоколадно-бананове морозиво з йогурту.
Складові:
- Банан заморожений 100 гр.;
- Йогурт домашній 70 мл.;
- Какао порошок 1 ст. л.;
- Мед натуральний 1 ст. л.;
- Ванільний екстракт.
Спосіб приготування:
- З’єднайте всі інгредієнти та збийте до однорідної маси.
- Перекладіть в форму для зберігання та помістіть в морозилку.
5. Вершкове морозиво з йогурту.
Інгредієнти:
- Йогурт домашній 150 мл.;
- Вершковий сир 60 гр.;
- Мед натуральний 1 ст. л.;
- Ванільний екстракт 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- З’єднайте всі інгредієнти та збийте до однорідної маси.
- Перекладіть в форму для зберігання та помістіть в морозилку.
Мед додають в морозиво не для солодкого смаку, а щоб маса була однорідна та не утворювалися шматки льоду.
Приємного апетиту!