Ой, як же ж соковито і смачно! Спробувала цей рецепт і була приємно вражена. Котлетки без краплі м’яса, але дуже і дуже ситні і смачні.
Складові:
- 150 грам гречки;
- 150 грам рису;
- 300 грам картоплі;
- 150 грам цибулі;
- 3 зубчики часнику;
- пучок зелені;
- пів чайної ложки копченої паприки;
- сіль, перець за смаком;
- рослинна олія;
- панірувальні сухарі;
- 1 столова ложка манки;
Починаємо приготування:
Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками. Очищений часник розрізаємо на великі шматки.
Відварюємо рис, гречку і картоплю.
У чашу блендера кладемо цибулю, часник, гречку, рис і картоплю. Все подрібнюємо до однорідної маси.
Перекладаємо фарш в миску. Подрібнюємо зелень і додаємо в фарш. Все солимо і перчимо до смаку, додаємо паприку і манку. Все добре перемішуємо.
З маси формуємо котлетки, обвалюють у сухарях і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!