Ніжні коржі, насичений смак і ошатний вигляд. Один з найкращих рецептів печінкового тортика, які я готувала.
Складові:
- Печінка -1 кг (у мене Куряча);
- Цибуля -1 шт;
- Яйце-3 шт;
- Борошно-3 ст.л;
- Олія-3 ст.л;
- сіль;
- перець;
Для начинки:
- Цибуля-1 шт;
- Морква -1 шт;
- Майонез -3 ст.л;
- кріп;
- Масло (для обсмажування);
- сіль;
- часник;
Приготування:
Печінку і цибулю пропустіть через блендер.
Потрібно додати також всі інші інгредієнти по списку, все добре перемішайте, якщо печінка яловича то нам знадобиться молоко.
Змастіть сковорідку олією, і обсмажуйте наші млинці з усіх сторін.
Цибулю і моркву теж обсмажте до готовності і залиште охолонути на 20 хвилин і додайте майонез, часник, сіль (за смаком).
Сформуйте торт, останній шар змастіть просто майонезом і присипте кропом.
Смачного!