М’який, ніжний заливний пиріг, який і на наступний день буде свіжим і дуже смачним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця – 3 шт;
- борошно – 120 г;
- сметана – 300 г;
- сіль за смаком;
- розпушувач – 1 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:
- яйця варені – 4 шт;
- цибуля зелена – добрий пучок;
- зелень;
- сіль і перець;
- сметана – 1 ст.л.
Процес приготування пирога
Яйця варені ріжемо на кубики, цибулю і зелень дрібно січемо. Змішуємо, солимо і перчимо до смаку, додаємо сметану і перемішуємо.
Яйця змішуємо зі сметаною (будь-якої жирності), солимо і перебиваємо віночком або блендером.
Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо в тісто. Вимішуємо тісто міксером. Тісто буде досить рідке.
Форму змащуємо олією і виливаємо частина тіста.
Викладаємо начинку, розрівнюємо її, заливаємо другу частину тіста, намагаючись робити це рівномірно. Якщо хочете, посипаємо кунжутом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 40 хвилин.
Пиріг слід охолодити і тільки потім виймаємо з форми і перекладаємо на тарілку.