Часник є дуже корисним овочем, який володіє безліччю корисних властивостей. Усім відомо, що його радять вживати під час простудних захворювань та грипу, адже часник є чудовим природним антибіотиком. На жаль, люди не вживають цей продукт часто, адже неприємний запах може створювати дискомфорт під час щоденних завдань.
Через це люди знайшли чудовий спосіб — готувати часник в молоці.
Хто б знав, що в комбінації ці два продукти створять чудові та дієві ліки, які не містять запаху та є цілком ефективним засобом в боротьбі з багатьма хворобами.
Корисні властивості молока з часником
Виводить шкідливий холестерин та зменшує ризик виникнення атеросклерозу.
Засіб є чудовим очищенням для печінки та детоксикації організму загалом.
Зменшує запалення і больові відчуття при артриті.
Зміцнює нервову систему та покращує сон.
Щоб отримати чудовий відхаркувальний засіб — додайте ще до молока куркуму.
Інгредієнти:
500 мл молока,
10 зуб. часнику,
2 ч. л. цукру,
250 мл води.
Приготування:
Очистьте часник та пропустіть через прес.
Змішайте часник з молоком та поставте вогонь. Доведіть до кипіння, а після цього зменште вогонь.
Варіть суміш протягом 10 хвилин, додаючи цукор.
Вживати такий засіб потрібно 2 рази в день незалежно від прийому їжі.
Протипоказання:
діабет,
гострі захворювання шлунково-кишкового тракту,
знижений тиск,
вагітність,
грудне годування.
Ви знали про цей засіб?