Кабачки з м’ясом – це неймовірно смачна та ароматна закуска. Готується вона дуже просто та не потребує багато часу. Ця страва стане чудовим сніданком або доповненням до гарніру на вечерю.
Інгредієнти:
Молоді кабачки 2-3 шт.;
М’ясо будь-яке 300 гр.;
Морська сіль 1/4 ч. л.;
Перець чорний мелений 1/4 ч. л.;
Пшеничне борошно 2 ст. л.;
Курячі яйця 2 шт.;
Свіже молоко 3 ч. л.
Спосіб приготування:
Якщо шкірка у кабачка груба, тоді спочатку зріжте її, а потім наріжте молоді кабачки шматками завтовшки 1,5-2 см.
В кожному колечку виберіть м’якуш та наповніть його фаршем.
Для приготування кляру, збийте молоко з курячими яйцями, додайте сіль та перець.
Колечка кабачків з фаршем обмокніть спочатку у борошні, а потім занурте у молочно-яєчну суміш.
Смажте на попередньо розігрітій пательні, з обох сторін, на невеликому вогні протягом 15-20 хвилин.
Щоб м’ясо добре просмажилось, накрийте пательню кришкою та протушіть ще декілька хвилин.
Приємного апетиту!