Торт «Спартак» є улюбленими ласощами у тисяч ласунів. Однак, як правило, ми його пробуємо в основному тільки в кав’ярнях, бо вдома відтворити такий рецепт не так й просто. Однак є вдосконалені варіанти приготування «Спартака», які під силу приготувати навіть дуже зайнятій господині. Один з таких рецептів – перед вами.
Приготувавши таким чином, ви отримаєте дуже смачний, повітряний медовик з шоколадно-медовим смаком і заварним кремом. Дуже рекомендуємо спробувати приготувати тортик за цим рецептом!
Для цього нам знадобиться:
коржі:
Яйце – 3 шт.
Мед – 100 г
Цукор – 100 г
Сіль – щіпка
Сода – 1 ч.л. без гірки
Вершкове масло – 100 г
Борошно – 200 г
Какао – 30 г
Заварний крем:
Яйце – 2 шт.
Молоко – 500 мл
Цукор – 100-150 г (я додала 100 г – торт виходить не нудотно-солодким, якщо любите солодке додавайте більше)
Ванільний цукор – 10 г
Кукурудзяний крохмаль – 40 г
Вершкове масло кімнатної температури – 80-100 г