Цей сир Янтар дуже просто приготувати власними силами і виходить набагато дешевше, ніж купувати в магазині. Тим більше домашній «Янтар» виходить в мільйон разів смачніше, ніж магазинний. Ваші рідні будуть в захваті від домашньої закуски!
Щоб приготувати плавлений сирок необхідні такі інгредієнти:
1 куряче яйце;
500 г сиру (найжирнішого, а краще домашнього);
1 ч. л. соди;
100 г вершкового масла;
пів ч. л. солі.
Приступаємо до приготування всіма плавленого сирка «Янтар»
Відразу викладаємо сир в каструлю і додаємо яйце, розм’якшене вершкове масло і всипаємо соду. Збиваємо масу за допомогою блендера до консистенції крему.
Розміщуємо каструлю на мінімальний вогонь (можна приготувати на паровій бані). Весь час мішаємо сир, поки готуємо. Сир повинен стати густим і тягучим, тоді він готовий.
Сир перекладаємо в зручну ємність і прибираємо в холодильник для застигання.