Який же борщ буде добре смакувати без пампушок?
Звичайно, не завжди є час і бажання пекти свіженькі пампушки, тому що гратися з дріжджами не завжди є можливість — повідомляє Пошепки
Сьогодні, ми поділимося з вами рецептом пампушок, які ви зможете приготувати всього за 20 хвилин! Обов’язково спробуйте, тому що це неймовірно смачно.
- Борошно — 3 ст. л.;
- Цукор — 1 ст. л.;
- Соняшникова олія — 3 ст. л.;
- Сухі дріжджі — 1 пакетик;
- Тепла вода — 1 склянка;
- Дрібка солі.
Інгредієнти для заправки:
- Соняшникова олія — 2 ст. л.;
- Часник — 3 зуб.;
- Сіль — 1 ч. л.;
- Холодна вода — 50 мл;
- Кріп — 0,5 пучка.
Приготування:
- Перш за все, необхідно просіяти борошно.
- Далі, в глибокій мисці змішуємо всі інгредієнти.
- Починаємо замішувати тісто, воно має бути еластичним.
- З тіста робимо невеличкі кульки і ставимо на форму, змащену олією, або маслом. Відстань між пампушками має бути не менше 1 сантиметра.
- Відправляємо пампушки у тепле місце на 5 хвилин, аби вони трохи підійшли.
- Поки тісто підходить, можна приготувати заправку. Часник пропускаємо через прес і розтираємо з сіллю. Додаємо воду і олію, перемішуємо.
- Дрібно нарізаємо зелень і додаємо до нашої заправки.
- Пампушки відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Як тільки вони будуть готові, дістаємо їх із духовки і одразу ж поливаємо заправкою.
Мабуть, ви вже зрозуміли, що ці пампушки готуються дуже швидко і просто!
А ви їсти борщ з пампушками, чи без?