Незважаючи на те, що кабачок не володіє яскраво вираженим смаком, страви з цього овоча користуються надзвичайною популярністю.
Передає редакція Файно
Сьогодні ми вирішили поділитися з улюбленими читачами рецептом дивовижних чебуреків з кабачків.
Вони анітрохи не поступаються за смаком класичним чебуреками з тіста. Спробуй, тобі обов’язково сподобаються!
Як смачно приготувати кабачки
СКЛАДОВІ
0,5 кг кабачків
2 яйця
1 ч. Л. розпушувача
160 г борошна
20 г крохмалю
350 мл молока
15 г петрушки
1/2 ч. Л. чорного перцю
1/2 ч. Л. солі
500 г курячого фаршу
1 цибулина
50 мл води
1 ч. Л. приправи для курки
Приготування
Наріж кабачки кубиками, а потім подрібніть їх за допомогою блендера.
Додай до кабачкової кашки яйця, борошно і крохмаль. Перемішати все до отримання маси однорідної консистенції.
Додай в густу суміш молоко і ще раз перемішати все з допомогою блендера.
Додай в ємність з кабачковою кашкою подрібнену петрушку, 1/4 чайної ложки солі і перцю. Знову все перемішати і залиш суміш настоюватися протягом 10 хвилин.
Подрібни цибулю за допомогою блендера і з’єднай його з фаршем. Додай 1/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.
У фарш додайте холодну воду і підсмаж м’ясо на сковороді. Під час смаження додай в фарш курячу приправу.
Коли м’ясо охолоне, можна приступати до смаження чебуреків. Для цього вилий на розігріту сковороду трохи кабачкової тесту таким чином, щоб сформувався великий млинець. Під час смаження з одного боку помісти на середину млинця трохи курячого фаршу.
За допомогою лопатки загорни один край млинця і сформуй чебурек.
Кабачкові чебуреки варто їсти відразу гарячими. Краще подавати це літнє блюдо зі сметанним соусом.
Обов’язково розкажи про рецепт кабачковий чебуреків своїм друзям, запевняю, вони ще такого не пробували!