Свинина, приготована за цим рецептом, виходить дуже вишуканою, ароматною і апетитною. Рецепт простий, все готується швидко, результат – найсмачніша, м’яка і соковита закуска.
Необхідні продукти:
- свинина або інше м’ясо, 700 г;
- картопля, 800 г;
- сіль, перець, спеції;
- цибуля за смаком;
- сир, 100 г;
- гірчиця, 1 ст.л;
- майонез, 2 ст.л;
- йогурт білий, 2 ст.л.
Покроковий процес приготування:
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Відбиваємо м’ясо з двох сторін, але не сильно.
Солимо і перчимо, втираємо різні спеції за смаком.
Порада: м’ясо ви можете взяти будь-яке, але не забувайте, що птах запікається швидше, ніж свинина.
Картопля натираємо на грубій терці і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
Віджимаємо картопляну масу від соку.
Форму змащуємо олією і викладаємо рівним шаром картоплю.
Цибулю беріть в будь-якій кількості, ріжемо тонкими півкільцями і викладаємо поверх картоплі.
Зверху викладаємо скибки м’яса.
Тремо на грубій терці сир і змішуємо його з гірчицею зернами, майонезом і йогуртом. Додайте ще спецій за смаком.
Викладаємо соус поверх м’яса рівним шаром.
Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин. Смачного!