Такої печінки ви ще не куштували, за цим рецептом вона готується зі смаженою цибулею. Сам овоч під час приготування не можна обертати або перемішувати, це збереже якість страви. З такою печінкою ви можете обирати будь-який гарнір, все одно буде смачно.
Інгредієнти:
- Печінка куряча — 500 г;
- Цибуля — 2 шт.;
- Борошно — 5 ст. л.;
- Соняшникова олія (для смаження);
- Сіль (на смак).
Приготування:
- Ріпчасту цибулю потрібно очистити від лушпиння, а потім подрібнити ножем цільцями. Помістити на сковороду з рослинною олією та смажити на повільному вогні.
- Ретельно промити печінку під проточною водою, а потім очистити від плівки. Потім печінку нарізаємо на маленькі шматки.
- Додати до пшеничного борошна сіль та ретельно все перемішати. Печінку слід обваляти в борошні, а потім викласти на сковороду до цибулі. Ні в якому разі страву не перемішувати.
- Печінку смажити з різних боків по 1 хвилині, при цьому цибулю не чіпати.
- Смажити доти, поки не перестане виділятися кров. В кінці приготування перемішуємо цибулю з печінкою протягом 20 секунд та знімаємо з вогню.
Смачного!