Можна зробити звичайне м’ясо по-французьки. А можна проявити трохи фантазії і зробити дуже смачні і ароматні рулетики з ананасами.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче філе, 5000 г;
- ананаси, 100 г;
- сир, 100 г;
- яйце, 1 шт;
- сухарі панірувальні, 50 г;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
Готуємо м’ясо – ріжемо на порційні шматки, відбиваємо так, щоб з пласта м’яса можна було загорнути рулетик.
М’ясо посипаємо сіллю, перцем, спеціями на ваш смак і добре втираємо цю суміш. Залишаємо маринуватися в холодильнику на 1 годину.
Ананаси ріжемо дрібними шматочками, сир тремо на грубій терці, зелень січемо. Всі ці інгредієнти змішуємо.
Тепер викладаємо начинку на м’ясо і загортаємо рулетики.
Яйце збиваємо з сіллю і перцем.
Занурюємо рулетики в яєчну масу, потім умочуємо в сухарі з усіх боків.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулетики.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 20 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.