Коли я побачила цей рецепт, дуже зраділа, бо в дитинстві цей рулетик завжди пекла моя мама. Він просто неймовірно смачний, до чаю чи кави – просто знахідка.
Моїм дітям він теж дуже сподобався, тепер я печу його дуже часто. З бюджетних продуктів виходить дуже смачна випічка.
Необхідні інгредієнти для тіста:
Яйця – 5 шт.
Цукор – 5 ст. л.
Борошно – 5 ст. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування тіста:
Яйця збити з цукром, додати по трохи борошна і легенько на малих обертах домішати до яєчної маси.
На бритванку з духовки застелити пергамент, змастити маргарином і злегка притрусити мукою, викласти тісто. Випікати у розігрітій духовці приблизно 20 хвилин, при температурі 180 градусів. Ще гарячим бісквіт скрутити рулетом, та загорнути у вологий рушник.
Інгредієнти для крему:
Сметана – 1 склянка (250 мл).
Цукор – 1 склянка (250 мл).
Яйце – 1 шт.
Ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування крему:
Заварити спочатку на пару, тоді 5- 10 хвилин варити на малому вогні, помішуючи.Охолодити.
200 грам м’якого масла збити і по одній столовій ложці додавати заварну масу, я ще додала 5 полуниць порізаних шматочками, разом з кремом вимішала.
Охолоджений бісквіт зняти з пергаменту і викласти рівномірно крем. Скрутити рулетом. Поставити на кілька годин в холодильник. Дуже смачно!