Я, мов дитина, обожнюю пончики. Скільки рецептів перепробувала, але саме цей – найкращий. Пончики не лише м’які, але й дуже смачні і ніжні. А головне для мене – готуються ну дуже просто.
приготування:
- яйця, 2 шт;
- борошно, 300 г;
- згущене молоко, 200 г;
- розпушувач, 0.5 ч.л.;
Процес приготування:
Змішуємо яйця зі згущеним молоком і перемішуємо вінчиком.
Змішати борошно з сіллю і розпушувачем, просіваємо. Вимішуємо тісто зручним для себе способом. Тісто борошном не забиваємо, воно повинно бути м’яким.
Викладаємо тісто на посипаний борошном стіл, ділимо на 2 частинки і кожну розгортаємо в пласт в 0.5 мм завтовшки.
Чаркою видавлюємо кружечки.
Розігріваємо олію у глибокій сковороді або невеликій каструлі, і обсмажуємо пончики з обох боків.
Посипаємо пончики пудрою.
Смачного!