Інгредієнти:
Молоко — 250 мл;
Какао — 3 ст. л.;
Цукор — 3 ст. л.;
Борошно — 3 ст. л.;
Чорний шоколад — 1/4 плитки;
Вершкове масло — 70-80 г.
Приготування:
У каструлю виливаємо молоко, додаємо цукор, борошно й какао. Все добре розмішуємо до однорідності.
Відправляємо на плиту та постійно помішуємо, аби борошно не прилипало до дна.
Після закипання, варимо все ще 1 хвилину та знімаємо з вогню.
Залишаємо охолоджуватися на 20 хвилин.
Після цього додаємо нарізане кубиками масло, аби зробити масу блискучою та приємною на вигляд.
Далі, натираємо шоколад на тертці та вмішуємо його в основну масу.
Перекладаємо у банку.
За бажанням можна додати трішки горіхів.