Для будь-якого святкового столу такий тортик стане чудовою прикрасою. Ваші гості з розуму зійдуть від цієї смакоти! Апетитний, красивий і шалено смачний м’ясний торт, який вартий вашого часу!
Щоб приготувати млинцеву основу для торта беремо:
450 мл молока;
400 г фаршу будь-якого або суміші;
1 цибулина;
40 г сиру;
4 ст. л. борошна;
2 курячих яйця;
пів ч. л. мускатного горіха;
пів ч. л. чорного перчика;
1 ч. л. солі;
1 ч. л. пекарського порошку.
Щоб приготувати начинку для торта беремо:
300 г маринованих грибів;
2 сирка плавлених;
багато зелені на ваш смак;
3 зубчики часнику;
3 ст. л. майонезу.
Приступаємо до приготування торта
Фарш викладаємо в глибокий посуд і додаємо в нього всі інгредієнти (крім 40 г сиру), зазначені вище. Борошно з пекарським порошком всипаємо останніми. Приступаємо до замісу тіста. Воно повинно вийти за консистенцією, як для звичайних млинців.
Беремо сковорідку для млинців і змащуємо олією. Наливаємо тісто, закриваємо кришкою і печемо млинці по кілька хвилин з обох сторін.
Щоб приготувати начинку, дрібненько січемо зелень, дрібно натираємо сир за допомогою терки і ріжемо грибочки на маленькі шматочки. Всі з’єднуємо, видавлюємо часник, використовуючи прес, і додаємо майонез. Добре розмішуємо всі інгредієнти.
Кожен млинець промазуємо начинкою і складаємо один на одного, придавлюючи.
Натираємо сир, що залишився і посипаємо ним тортик. Також можете посипати подрібненою зеленню.
Прибираємо на пів годинки для просочення в холодильник.